Installation view of Corridor
Installation view of Corridor
Installation view of Men's Sitting Room
Installation view of Men's Sitting Room
Workshop Invitation Image

1/7

play, unmute

Artwork commissioned by Hospital Rooms for The Junipers Psychiatric intensive-care unit, Exeter. Featuring two large scale pieces, digital artwork printed on dibond, which were installed in the unit in early 2019. Alongside the artworks installed within the unit, a workshop ran that allowed patients and staff to create clay models, taking the landscape of Exeter and surrounding areas as reference, that were then 3D scanned and manipulated into digital artworks.


Year

2019

Artwork

Jon Emmony

Comissioned by

Hospital Rooms

Special Thanks

The Junipers Staff, British Council, Seasalt Cornwall and The Isabella Blow Foundation

light project